Beliggenhet

Beliggenhet 2018-01-17T09:20:18+00:00

Dobbeltklikk for å få fullskjermvisning.

AVSTANDER:

Fra Oslo 160 km
Fra Drammen 110 km
Fra Kongsberg 74 km
Fra Skien 155km
Fra Larvik 160 km

FAKTABITER:

Antall tomter: 25 tomter
Terreng: Flott skogsterreng
Beliggenhet: Ved Veggli
Omegn: Kort vei til skiløyper,
fiske- og turterreng,
fjellhytte og multer

Velkommen til Dalsetkollen!

Hyttetomtene på Dalsetkollen er store, med flott utsikt over norsk natur. Hver tomt har sin egen parkeringsplass med god størrelse, og veiene blir brøytet om vinteren. Det er også opplegg for fiber, samt at det er strøm på alle hytter og renovasjon som vann og avløp. Butikker som Joker og Coop ligger en kort kjøretur unna hyttefeltet. Om du kommer fra Oslo, Kongsberg eller Larvik er ikke turen lang for en flott hytteopplevelse.

Om vinteren er Dalsetkollen et bra sted å ha hytte, med kort vei til skiløpyper på Veggli som strekker seg hele 8 mil igjennom det flotte landskapet. Det er også skitrekk på Vegglifjell og planlagt skiarena. Alt er lagt til rette for en flott vinter på hytte som både store og små kan nyte. Det er også mulighet for å besøke Veggli Fjellstue.

Vår, sommer og høst er også flotte på Dalsetkollen. Tomtene ligger midt oppi flott natur med gode turstier, sykkelstier, molteterreng, fiske og det flotte fjellet Eidsfjelltoppen som ligger 1333 moh. Tenk å ha hytte midt i et naturreservat.